Bijzondere mensen – Madelon Meester

Leven… is… zijn

Het leven van elke dag kan druk en overweldigend zijn. ‘s Morgens staan we op en volgen het schema van de dag. Ook denken we na over de planning van volgende week, maand, jaar enz. Zo is onze reis door het leven een aaneenschakeling van activiteiten.
Zo was ook mijn leven! Ik genoot van de drukte en in beweging zijn. De dag was voor mij altijd te kort want ik kon nog zoveel dingen doen. Er is altijd wel iets als je een gezin hebt, een baan, vrijwilligers werk bij een stichting en de kerk, sporten, huishouden o ja en een opleiding volgen.
Af en toe ging er weleens een belletje rinkelen. Mijn zus zei dan: Madelon doe jij ook wel iets zonder doel. Toen dacht nou dat is niet zo vaak. Toen zijn we begonnen met 1x in de 3 maanden een ‘doelloos’ uitje. Daar heb ik toch van genoten. Echt heel waardevol. Heerlijk toch een zus die eerlijk is op een positieve manier.

Afgelopen 2 jaar heb ik veel geleerd over mijzelf, de stilte en God.
Ik heb afscheid genomen van mijn vrijwilligers werk bij een stichting, van mijn werk, van de kerk en mijn opleiding heb ik afgerond. Afscheid nemen is niet leuk, wat het is een soort verlies.
Toch brengt het ook veel rust en ruimte. Ik ging meer stil staan bij het leven van elke dag. Ging meer genieten vande vrije tijd. De mooie polder werd onder schooltijd mijn beste vriend. De polder waar zoveel leven is en ook rust. Rust ook om de zachte roepstem van God te volgen.
Deze periode heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Want wie ben je zonder wat je doet? Zonder vele momenten van actie mocht ik gewoon zijn. Zijn wie ik ben en ontdekken wat er nog meer in mij aanwezig is. Daarin was God ook zo aanwezig en liet mij zien dat ik Hem mag vertrouwen. Dat wij samen een weg lopen over het pad van de waarheid, Zijn waarheid.

Ik sta voor een nieuw seizoen met het begin van mijn eigen praktijk voor coaching & counseling. Hierin neem ik mee dat er voldoende ruimte mag zijn voor
rust, stilte en genieten. Nee zeggen tegen het een is ja zeggen tegen rust.

Jouw droom mijn droom

Is het jouw droom om te leven in vrijheid en weer te genieten? Is het jouw droom om weer te ontdekken wie je bent en hoe wonderschoon je gemaakt bent?

Is het jouw droom om de last van je schouders te laten glijden en genezing te ontvangen op hartsniveau?

Mijn droom en passie is om mensen die gebroken zijn weer op weg te helpen. Naast je staan en een lach te zien, naast je staan en tranen te laten gaan.

Mijn droom is dat mensen weer gaan genieten van het leven met zichzelf, de mensen in je omgeving en bovenal met God.

Mijn droom heet LEVen. LEVen is een praktijk voor psychosociale coaching & counseling.

LEV is een Hebreeuws naam en betekend hart♥️! LEVen vanuit je hart.

Misschien ben je geraakt door de woorden en/of denk je dat heb ik nodig!
Dan wil ik je uitnodigen om samen op pad te gaan om jouw droom en mijn droom te Leven.

Neem eens een kijkje op mijn website
http://levleven.com/.

Liefdevolle groet,
Madelon

Read More

Leave a Reply

*

Winkelmandje Item verwijderd. Undo
  • Geen producten in winkelmandje.