LUV-hebbers aan het woord: Willemijn Blotenburg

Vertel eens, wie ben je?

Willemijn Blotenburg- van de Groep. Getrouwd met Jaco. Moeder van onze 3 kinderen, maar  bovenal kind van God!

Waar word je blij van?

Op vakantie zijn met mijn gezin, van gezellige dingen doen met vriendinnen, iets leuks doen met familie.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben parttime leerkracht in groep 3 op de Koningslinde in Nijkerk. Verder zit ik in het bestuur van de VVGO Bunschoten, in het bestuur van Christelijk Kindcentrum Bunschoten (de Peuterhof) en draag ik mijn steentje bij in het jeugdwerk van de kerk.

Wie is Jezus voor jou?

Zonder Jezus stelt mijn leven niks voor. Hij is de basis. Uw genade is mij genoeg vind ik zo’n treffende zin uit het gelijknamige lied.

Stel, je mag in Nederland een speech geven, wat zou je de mensen graag willen vertellen?

Dat we onze zegeningen moeten tellen! Wat is Nederland toch een klaagland geworden. Dank de Heer voor je boterham bij je ontbijt, de regen die valt en dat ons land een plek mag zijn voor mensen die op deze wereld het veel slechter hebben getroffen. Leer ons om te delen!

Wanneer heb je voor het laatst de slappe lach gehad?

Samen met dochterlief over het sinterklaaslootje dat getrokken was

Wat is je favoriete boek?

Ik heb veel favoriete boeken, maar als ik er nu één moet noemen is dat de Uitnodiging.

Welke levensles zou je graag aan mensen meegeven?

Leer ons om te delen.

Wat is je droom?

Dat Jezus snel terug mag komen.

Van welke muziek word je blij?

Van Sela, Trinity, Lev, Opwekking en nog wel een aantal. Zo worden vervelende klusjes in het huishouden een heel stuk leuker!

Hoe ziet jouw favoriete dag er uit?

Eerst uitslapen, dan brunchen met mijn gezin, daarna met vriendinnen shoppen en afsluiten met een High Tea. Daarna naar een concert van Lev, Trinity of Sela en als afsluiting samen met familie uit eten. Top!

Wat betekent LUV, de winkel voor je?

Ik kom er vaak. Vooral voor christelijke items. De verkoopsters zijn altijd vriendelijk en attent. Dochterlief is vooral dol op de hartsnoepjes ?

Tip: De cadeau-afdeling vind ik ook leuk, maar laat de C niet te veel schieten. Blijf je daarin onderscheiden!

Read More
  1. Martha Kuikman Beantwoorden

    Een ware dochter van Menny en Melis. Willemijn wat ben je toch een prachtig mens. Als je vader met pensioen gaat word jij dan maar de eerste vrouwelijke burgermeester van Bunschoten-Spakenburg. Dan komt het allemaal helemaal terecht!

Leave a Reply

*

Winkelmandje Item verwijderd. Undo
  • Geen producten in winkelmandje.