Topsport met God – Blog door Eva Kastermans

Ik wil graag mee doen aan de Muskathlon om een steentje bij te dragen aan de vrede en liefde op de wereld. Mensen die in constante onderdrukking leven wil ik laten weten en laten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Door mee te doen aan deze muskathlon wil ik dat laten zien. Ik besef me maar al te goed dat wij gezegend zijn met vrede en welvaart hier in Nederland en na al die jaren stil zitten wil ik iets terug doen voor de mensen om ons heen die het veel en veel minder hebben.

https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/1333/eva-kastermans.html

Sporten doe ik graag. Een beetje basketballen en gezellig een potje tennis spelen, heerlijk.
Maar sinds ik JA heb gezegd tegen God om mee te doen aan dit geweldige avontuur ben ik dag en nacht bezig met Hem, het is heerlijk.

Muskathlon 2017.

Volgend jaar, 6 oktober 2017, ga ik mee doen aan een MUSKATHLON in Sri Lanka voor de stichting Open Doors. Een Muskathlon is een extreme sport uitdaging in een “extreem” land voor een goed doel. In mijn geval is dat een halve marathon rennen als bemoediging voor onze broers en zussen. Wij gaan daar heen om vervolgende christenen te helpen, een hart onder de riem te steken en te laten weten dat ze er zeker niet alleen voor staan.

Team 2017 Muskathlon Spakenburg.

Ik heb nog drie bijzondere mensen ontmoet uit Spakenburg die deze mooie reis ook gaan maken.
Zo zijn we ook te volgen op Facebook waar al onze acties staan. We willen namelijk 10.000 euro p.p ophalen voor Open Doors. De reis betalen we natuurlijk zelf.

7 oktober geven we een geweldig concert in de Westerkerk. 20.00 uur begint het.
Insalvastion, bekend van o.a. Opwekking treedt op en ook Helene van Twillert zingt een paar nummers. Tevens zal er een spreker zijn van Open Doors met de meest prachtige verhalen over zijn reizen en bijzondere ontmoetingen met vervolgende christenen. Ook gaat de opbrengt van dit concert geheel naar Open Doors. Kaarten zijn onder andere bij LUV verkrijgbaar.

Een echte aanrader! Hopelijk tot daar.

Eva Kastermans

Read More

Leave a Reply

*

Winkelmandje Item verwijderd. Undo
  • Geen producten in winkelmandje.