Wat leuk! Hartelijk welkom op onze site! Ga er lekker voor zitten, kopje thee erbij, chocolaatje mag ook…Wij zijn LUV, de gezelligste winkel van Spakenburg. Als ‘millennium-baby’ begonnen we in 2000 Het Baken, 16 jaar geleden alweer; een klein gezellig winkeltje nabij de haven van Spakenburg.

Uitgegroeid tot een niet meer weg te denken winkel, bekend in de regio en eigenlijk in heel het land.

In deze tijd waarin alles snel gaat en verandert waar je bij staat, moét je als ondernemer mee. De voorbeelden liggen op straat van winkels die dat niet deden of doen. Ik houd van nieuwe uitdagingen en denk al geruime tijd na over de toekomst van de winkel. Blijven we Het Baken of zijn we eigenlijk veel meer dan een van oorsprong ‘Chr. boeken/cadeau-shop’?  Dekt deze naam nog wel de lading? We zijn inderdaad een héél gezellige winkel, vol met goede boeken, maar ook met enorm veel leuke kadootjes, kaarten, huisgeuren, de KOEKA baby-lijn en nog veel meer! Daarnaast zijn we een soort ‘community’, zowel in de winkel als online. We zijn een soort ‘ontmoetingsplek. Een plaats waar nog tijd is voor elkaar, mooie dingen om te lezen, muziek om te luisteren en vooral om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends.

Uit ons kernwaarden onderzoek kwam het woord LIEFDE (met hoofdletters) als eerste eruit. Liefde voor lezen, leven & elkaar.
Dat was het begin van onze nieuwe naam! Samen met Lilian Heek van De Bunschoter hebben we dit vertaald naar LUV!
Ik was er zelf gelijk helemaal weg van! LUV is een afgeleide van LOVE / LIEFDE. Denk aan de afkorting “luv you!”
De uitsparing van de letter ‘U’ heeft het silhouette van het kruis. De ‘U’ heeft een dubbele betekenis in het logo en betrekking op de drie kernwaarden.
De aandacht voor u als klant, de passie voor U vanuit geloof. Want daar geloven wij in! De liefde die omschreven is in 1 Kor. 13.

Op deze LUV-site willen we laten zien wat voor een ontzettend leuke winkel we zijn! We kregen vaak te horen: “Ik ben bij jullie in de winkel geweest en ik heb van die heerlijke geurzakjes gekocht, nu wil ik ze weer, maar ze staan niet op jullie website en ik woon helemaal in Groningen, dus ik zou ze heel graag willen bestellen.” Daarom hebben we geprobeerd onze toppers op deze site te zetten zodat je het met één druk op de knop in je winkelmandje kunt doen, zonder helemaal naar Spakenburg te hoeven rijden. En natuurlijk is het leuk om een keer langs te komen! Kom gezellig een keertje kijken en geniet! Alle zintuigen worden geprikkeld! Onze klanten zeggen vaak: “het voelt als thuiskomen”, “na een uurtje rondlopen in jullie winkel kom ik helemaal tot rust”, “wat ruikt het hier toch lekker! Wat kan ik doen om het thuis ook zo te laten ruiken?” “Jullie winkel maakt me gelukkig…” Geweldig om te horen, toch?

Wees daarom welkom in onze gezellige winkel in Spakenburg of in onze webshop!

With lots of luv,

Alinda Bol

Nieuw bij LUV

Korting 11%

Productnaam

$77 $87
Korting 11%

Productnaam

$77 $87