LUV's Ladies Night XXL - 16 oktober 2024

Bestel je tickets HIER!

LET OP: Tickets zijn niet via de website van LUV te bestellen. Via de link hierboven kom je op de website van de Flint. Hier kunnen de tickets besteld en betaald worden.

LUV gaat het theater in! Heb jij zin in een ultiem feel-good avondje uit? Dan ben je bij LUV’s Ladies Night XXL aan het juiste adres.

De LUV’s Ladies Night XXL bestaat uit een avondvullend programma, boordevol muziek, theater en gezelligheid! De band Ellis Island – vol met topmuzikanten – verzorgt de muziek en zorgt voor een spetterend en swingend programma. Klassieke meezingers, mooie luisterliedjes en heerlijke feel-good muziek; de voetjes gaan zeker van de vloer!

Daarnaast verzorgt host Alinda Bol de masterclass ‘Het geheim van je innerlijke kracht’, waarin ze op haar kenmerkende enthousiaste wijze het publiek een flinke dosis inspiratie meegeeft. Er gaat ook gelachen worden, want cabaretier Timzingt neemt het publiek mee in een stuk hilarisch theater! Timzingt maakt cabaret, schrijft liedjes en columns en toert al jaren met diverse cabaretvoorstellingen door heel Nederland. Grappig, ontroerend, hilarisch, scherp en zinnig.

Het belooft een geweldig leuke avond te worden, boordevol muziek, verrassingen en diverse gastoptredens.

Start van de avond: 20:15 uur
Einde: 22:15/22:30 uur
Daarna borrelen in de bar met live muziek van een geweldige troubadour. ÉN… het eerste rondje is van ons!

Dresscode
Onze gasten mogen deze avond ‘schitteren’, dus het kledingadvies is: SHINE! Kom met je glitters en lichtjes en STRAAL!

Tickets zijn te HIER te bestellen via de website van de Flint!

Nieuw bij LUV

Korting 11%

Productnaam

€77 €87
Korting 11%

Productnaam

€77 €87