Kinderboekenweek 2023: 'Bij mij thuis'

Van 4 tot en met 1 oktober 2022 is de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel. Het thema van de christelijke Kinderboekenweek is: Bij mij Thuis. Hiermee wordt aangesloten bij het thema van de algemene Kinderboekenweek 2023.

Speciaal voor de christelijke Kinderboekenweek worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema. Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. Willeke Brouwer is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Hans Mijnders schrijft het actieboek voor de bovenbouw. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek voor € 7,95 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 6,95.

De Kinderboekenweek 2023 vieren we 'thuis'. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis vieren we het Kerstfeest. Bij mij thuis wonen twee pleegzusjes. Bij mij thuis is er genoeg ruimte voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Actieboek onderbouw

Thuis bij de Koning

Actieboek middenbouw

De spannende erfenis

Actieboek bovenbouw

Wegwezen!

 

 

Kinderboekenweek

Nieuw bij LUV

Korting 11%

Productnaam

€77 €87
Korting 11%

Productnaam

€77 €87