TapParfum exclusief Parfum Damesgeur Herengeur unisex Parfum

Wij zijn trots verkooppunt van TapParfum® geworden! Zó leuk en lekker. We vertellen je er graag meer over...

Het verhaal achter TapParfum

TapParfum® is een hoog kwaliteit parfummerk. '

'Wij van TapParfum hebben (net als velen van jullie) een grote liefde voor parfum. Maar waarom zijn parfums zo duur? Dat vroegen wij ons ook af. Een aantal jaren geleden hebben wij ons hierin verdiept. De resultaten van talloze onderzoeken en berekeningen hebben ons duidelijk gemaakt dat het allemaal niet zo duur hoeft te zijn. Dure marketingcampagnes, onnodig veel tussenpersonen en logistiek maken de prijzen van parfums torenhoog. Wij vonden dat het tijd was voor een parfum met een hoge kwaliteit en een eerlijke prijs! Onze missie is dan ook: Alle mensen voorzijn van zijn/haar favoriete parfum tegen een betaalbare prijs.'' 


De parfums van TapParfum® staan bekend om hun heerlijke geuren van pure etherische geurolieën en hoge kwaliteit parfum.

TapParfum Geurnoten Damesgeur Herengeur TapParfum Exclusief Parfum Damesgeur Herengeur

Het eerste hervulbare parfum concept

Alle parfums van TapParfum zijn hervulbaar! Zodra je parfumflesje leeg is kan je hem laten vullen bij ons als Tappunt. Je betaalt dan alléén voor de vulling, dus de parfum! Dit zorgt er niet alleen voor dat jij geld bespaart bij het hervullen van je flesje, maar ook dat we samen de wereld een stukje schoner houden. 

Hoe werkt het?

We hebben een ruim assortiment van tientallen lekkere dames, heren en exclusieve geuren. In de winkel kan je je via het Geurnotenboek adviseren voor een heerlijke geur. We kijken samen naar geuren die bij jou passen. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat je jouw favoriete geur vindt. Wij ''tappen'' de parfum vers voor jou in het formaat flesje dat jij wil! Geen eau de toilette of parfum die snel vervaagt... Nee, echt betaalbare parfum met een hoge kwaliteit.

 

Prijslijst TapParfum betaalbaar parfum van hoge kwaliteit

TapParfum Geurenlijst

Welke geuren heeft TapParfum? En welk parfum moet je kiezen? Klik hier om de TapParfum Geurenlijst te bekijken of kies een van onze top 10 geuren. Elke TapParfum geur in ons assortiment is te bestellen via onze webshop of kom naar winkel. 

Klik hier om TapParfum te bestellen.

Wil je geuradvies ontvangen voordat je de parfum online bestelt? Bel ons dan voor gratis geuradvies via 033 299 6063. Óf kom natuurlijk gezellig langs in de winkel!

TapParfum shop je bij LUV; de gezelligste leuke-dingen-winkel! 

 

DamesparfumExclusieve geurGeurenlijstGeurtjeHerenparfumLuchtjeParfumParfumgeurTap parfumTapparfumTop 10 geurenUnisexparfum

Nieuw bij LUV

Korting 11%

Productnaam

€77 €87
Korting 11%

Productnaam

€77 €87